Blogs

21 januari 2021
Efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger ontwikkelen in 4D
Lees meer Blogpost
2 maart 2020
Nieuwe IT omgeving voor de APC Groep (UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility)
Lees meer Nieuwsbericht
11 februari 2020
Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx
Lees meer Persbericht
4 oktober 2019
Doxx Device Management, MDM via de cloud.
Lees meer Blogpost

Nieuwe IT omgeving voor de APC Groep (UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility)

Nieuwsbericht | Den Haag | 2 maart 2020
Image

Doxx verzorgt sinds 2014 voor de APC Groep de complete IT-omgeving en ICT-beheer en Support. In 2019 verliep het contract en is er een traject gestart voor een nieuwe omgeving.
In overleg met APC management is op basis van het huidige programma van eisen van de organisatie een voorstel uitgewerkt voor een compleet nieuwe omgeving.

Uiteindelijk is er gekozen voor een vergelijkbare, maar volledig nieuwe en up-to-date infrastructuur op basis van een HyperV serveromgeving met Windows Server 2019.
De hardware infrastructuur is een cluster, dedicated voor de APC Groep, dat volledig op solid state drives (SSD) draait, waardoor er een optimale performance kan worden gegarandeerd.

Alle diensten worden vanuit een datacenter van vBoxx aangeboden aan de medewerkers van UTS AbbinkDjinny Logistiek en Ucility op basis van RDP. Afhankelijk van de rol van de medewerk(st)er wordt gewerkt met thin-clients, laptops en mobile devices.

De oude SAP-omgeving is vorig jaar gemigreerd naar AGePe Logistics Software, die ook via het cluster vanuit het datacenter wordt ontsloten. Verder maakt de APC Groep gebruik van (hosted) AFAS.

Op alle werkplekken zijn de meest recente versies van Office applicaties, etc. beschikbaar. En op laptops wordt er gebuikt gemaakt van vBoxxCloud om buiten kantoor locaties op een veilige manier data te kunnen delen met collega’s en externe relaties.

Het project voor de installatie, inrichting, migratie en nazorg is afgelopen maand binnen de geplande termijn en kosten afgerond. De APC Groep heeft weer een volledig up-to-date en state of the art werkomgeving beschikbaar om de komende jaren goed vooruit te kunnen met al haar logistieke dienstverlening!

Pascal Groos
Doxx