Cybersecurity

Wil je meer weten over onze Cybersecurity oplossingen en hoe wij jouw organisatie daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Cybersecurity

Wil je meer weten over onze Cybersecurity oplossingen en hoe wij jouw organisatie daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

WaaromCybersecurity?

Met Doxx Cybersecurity verzeker je jezelf van veilig online werken!

Binnen Cybersecurity bieden wij oplossingen die zorgen voor optimale beveiliging. Lees met welke diensten we je kunnen helpen.

Inzicht in deIT infrastructuur

Voor inzicht in de security van de IT infrastructuur implementeren wij de Microsoft Defender Suite. Dit werkt als antivirus software voor het lokale systeem en scant het netwerk op kwetsbaarheden.

Microsoft Defender 365 beschermt ook de hele Microsoft 365 omgeving waar Sharepoint, OneDrive, Exchange Online onderdeel van zijn.

Alle incidenten of kwetsbaarheden worden gerapporteerd op een dashboard, dat 24/7 toont wat de security status van de IT infrastructuur is.

Mobile Device ManagementMDM

Mobile Device Management (MDM) is onmisbaar geworden.

Hierbij gaat het om het beheren van toegang tot bedrijfsgegevens op ieder mobiel device, het implementeren van beveiligingsbeleid en het op afstand beheren, uitrollen en wissen van apparaten.

Lees verder over onze MDM oplossingen.

Netwerkbeheer
 

Wij zorgen voor een veilig (Wi-Fi) netwerk. Dit doen wij middels een up-to-date netwerk infrastructuur op basis van de nieuwste technologieën.

Daarnaast zorgen we voor goede beveiliging met een firewall (oa SonicWall). Deze inspecteert al het inkomende en uitgaande verkeer en grijpt in zodra er iets verdachts gebeurt.

Vulnerabilityscanning

Met onze vulnerability scanners wordt er wekelijks gecheckt of er kwetsbaarheden zijn.

Hierop volgt een rapportage. Het gaat hierbij om diensten die via het internet te benaderen zijn, zoals de website en de VPN naar kantoor.

Ook scannen we het lokale netwerk op kwetsbaarheden binnen de lokale IT infrastructuur.

BegeleidingIT security audits

Wij begrijpen dat audits rondom security veel tijd en aandacht vragen.

Doxx heeft dit proces vele malen doorlopen en wij ondersteunen je graag bij dit soort audits.

Password manager
 

Met een password manager zoals bijvoorbeeld Bitwarden, zorg je ervoor dat al je wachtwoorden veilig en goed beheerd worden en ze beschikbaar zijn op al je devices.

Wachtwoorden worden gegenereerd door de password generator, waardoor geen enkele account dubbele wachtwoorden gebruikt.

SIEM
 

SIEM staat voor Security Information en Event Management.

Dit is een overall dashboard voor monitoring waar je de huidige status van de IT Security op ieder moment kunt aflezen.

Anti-virusoplossingen(globaal)

Binnen het anti-virus spectrum bieden wij meerdere oplossingen aan.

Naast dat dit onderdeel is van de Microsoft Defender suite, hebben wij ook losse anti-virus software die ervoor zorgt dat alle apparaten veilig zijn.

Anti-spam
 

Met de anti-spam dienst zorg je voor een beveiligde e-mailomgeving en beheer je de stroom inkomende en uitgaande emails.

Monitoring &advisering

Doxx biedt een actieve monitoring dienst waarmee we SIEM voor jouw bedrijf in de gaten houden.

Zo hoeven hier intern geen resources voor vrijgemaakt te worden. Wanneer er ingegrepen moet worden, zijn we er direct bij.

Weet je niet waar je moet beginnen?

Misschien heb je al een aantal losse diensten draaien en wil je de Cybersecurity binnen jouw bedrijf compleet maken.

Wellicht ben je benieuwd naar wat je eigenlijk nodig hebt. Via een cybersecurity scan kunnen we de juiste oplossingen aanbieden. Daarbij bieden we je direct de mogelijkheid om al je losse licenties/diensten te vervangen voor een allround oplossing.

Securityscan

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We maken graag een afspraak voor een security scan.

Doxx heeft lange klantrelaties. Onze service is flexibel, persoonlijk en van hoogwaardige kwaliteit. Onze medewerkers blijven zich continu ontwikkelen op het gebied van cybersecurity middels het volgen van cursussen en workshops rondom de nieuwste oplossingen.

Ontdek Cybersecurity

Laan van Vredenoord 1
2289 DA, Rijswijk
Nederland
kvk 27153323
btw NL8037.30.330.B01
iban NL73ABNA0421694718