Blogs

21 januari 2021
Efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger ontwikkelen in 4D
Lees meer Blogpost
2 maart 2020
Nieuwe IT omgeving voor de APC Groep (UTS Abbink, Djinny Logistiek en Ucility)
Lees meer Nieuwsbericht
11 februari 2020
Samenwerking Apple reseller LJS met Doxx en vBoxx
Lees meer Persbericht
4 oktober 2019
Doxx Device Management, MDM via de cloud.
Lees meer Blogpost

Efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger ontwikkelen in 4D

Blogpost | Den Haag (remote) | 21 januari 2021
Image

Doxx ontwikkelt al meer dan 20 jaar software op basis van het 4D Development Platform.
Recente ontwikkelingen binnen het platform stellen ons in staat een aantal belangrijke stappen te zetten. Onze software ontwikkelafdeling heeft daardoor inmiddels een aantal grotere 4D projecten kunnen integreren in onze GitLab repositories en workflows.

We kunnen nu gemakkelijker en efficiënter ontwikkelen. Het stelt ons in staat om functionaliteit te ontwikkelen die los staat van een versie. We bepalen of en zo ja in welke versie(s) van een applicatie de ontwikkelde functionaliteit wordt ingezet.

4D’s nieuwe ORDA (Object Relational Data Access) technologie gaan we ook vaker toepassen voor de ontwikkeling van onze op het 4D platform gebaseerde informatie-systemen van onze klanten. Doormiddel van het gebruik van ORDA is het mogelijk om meer te doen met minder code.

Samengevat zijn we in staat om nog efficiënter en kwalitatief hoogwaardiger te werken. Eén en ander zal ook faciliteren om onze planning beter te integreren. En werkzaamheden die worden uitgevoerd vanuit onze online project management software kunnen we beter doorzetten naar uitgebreidere online release notes (Academy’s).

Ten slotte passen deze ontwikkelingen bij onze transparante manier van werken, waarbij onze klanten ontwikkeltrajecten integraal van A tot Z kunnen volgen.

Jelle Oostmeijer
Doxx