Over ons

Sinds 1995 levert Doxx bv automatiseringsdiensten aan middelgrote organisaties. Onafhankelijkheid, flexibiliteit en kwaliteit staan daarbij voorop.

Doxx biedt op drie fronten IT-diensten aan:
Beheer;
Consultancy;
Software-ontwikkeling;

De klanten van Doxx zijn organisaties met 20 tot 400 computers. We zijn gespecialiseerd in het opzetten, beheren en integreren van Mac en Windows-omgevingen en ontwikkelen software voor dezelfde doelgroep.

Wij werken graag met opdrachten in de vorm van een project; met een vaste doelstelling, een vaste levertijd en een vaste prijs.

Onafhankelijk leverancier

Doxx is een onafhankelijke leverancier van automatiseringsdiensten. Wij verkopen geen hardware of standaard software en we zijn op geen enkele manier verbonden aan een leverancier. We willen de vrijheid hebben om iedere keer de beste oplossing aan een klant aan te kunnen bieden. We vinden dat flexibiliteit en kwaliteit de basis zijn van een goede samenwerking. Dit betekent dat wij op een no-nonsense wijze zorgdragen voor de automatisering van een aantal organisaties. Doxx's relaties zijn organisaties met 20 tot 400 computers. Bedrijven die soms net niet groot genoeg zijn om alle expertise in huis te hebben, bedrijven die extra (tijdelijke) ondersteuning zoeken, of ondernemingen die gewoon alle automatiseringszaken willen uitbesteden aan deskundigen.

Complete automatisering

U kunt de complete automatisering en het informatiebeheer van uw bedrijf aan Doxx overlaten. Dit betekent dat alle zaken met betrekking tot de automatisering door Doxx kunnen worden uitgevoerd; van contacten met leveranciers tot training van gebruikers; van helpdeskondersteuning tot serverbeheer en van het ontwikkelen van een bedrijfskritische database-applicatie tot het beheren van uw mobiele iOS devices. Fulltime, parttime en remote ondersteuning van uw medewerkers, netwerk en servers behoren tot de mogelijkheden.

Hosting

Voor Hosting- en Cloud-gerelateerde diensten werken we samen met ons zusterbedrijf vBoxx bv.

Doxx is lid van het Apple Consultants Network.